Първоначално публикувано от kaio156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Падате ли си по суинга, посещавали ли сте такъв клуб или частно парти?
Collapse
X
-
.
Teмата не пипайте!
Аз чакам обявите да тръгнат!
Бартерче тва-онова.
Сакън155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИ аз така предложих - да сте живи и здрави и да си пишете сред хора, които ви разбират.
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
Първоначално публикувано от AnastasKOSTOV-REX Покажи съобщениеTeмата не пипайте!
Аз чакам обявите да тръгнат!
Бартерче тва-онова.
СакънAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеВсички ни разбирате,ама се правите на ударениAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеДокато не се направи разлика между класически суинг и групов секс ще е така.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеДокато не се направи разлика между класически суинг и групов секс ще е така.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Колега не знам дали си женен и дали правиш секс с жена си, но ако е така пробвай до като я чукаш да и поговориш "мръсотии" ......не е необходимо да ти го каже с думи, сам ще разбереш, освен това сигурен съм че представата ти за твоята жена с друг мъж освен болка ще ти донесе и възбуда.....SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКолега не знам дали си женен и дали правиш секс с жена си, но ако е така пробвай до като я чукаш да и поговориш "мръсотии" ......не е необходимо да ти го каже с думи, сам ще разбереш, освен това сигурен съм че представата ти за твоята жена с друг мъж освен болка ще ти донесе и възбуда.....sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеДокато не се направи разлика между класически суинг и групов секс ще е така.Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеИма разлика за участниците!Това се опитах да кажа преди няколко страници!
Очаквате лицемерите тук да ви разберат????????
За Бога!По дяволите не се хабете!!!!!!!!!!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНе бе за онзи дъртия се отнасяше.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТия номера от селски вечеринки с мръсотиите с други партньори може да ги предаваш на някое гадже или на жена си до 10-15г от брака си - после не вървят.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеИ що ?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment